Pieter Hermans is ambassadeur van Muziek op de Dommel

dommel revival of the classics

Muziek op de Dommel is een tweedaags klassieke muziekfestival op het TU/e terrein in Eindhoven.
Dit jaar vindt Muziek op de Dommel plaats op 2 en 3 juni en het wordt weer een fantastisch evenement. Met als onbetwist hoogtepunt het zaterdagavondconcert ‘Revival of the classics’. Een uniek concert met pianovirtuoos Jan Vayne, studentenorkest Auletes en de bekende violiste/DJ Katya Gabeli die een geheel nieuwe eigentijdse dimensie aan klassieke muziek zullen toevoegen.

Waarom is Pieter Hermans ambassadeur van Muziek op de Dommel?
“Als Matchmaker for Innovators, ben ik altijd bezig om personen met een verschillende achtergrond bij elkaar te brengen om iets nieuws te creëren. Of het nu technici, onderzoekers, designers of commerciële mensen zijn, het maakt niet uit. Samen moeten zij nieuwe producten en diensten ontwikkelen en op de markt brengen” aldus Pieter Hermans. “Het leuke van Muziek op de Dommel is dat daar ook gebeurt. Klassieke muziek ontmoet electronische muziek en een DJ” vervolgt Hermans. “Daarom ondersteunen wij dit jaarlijkse event”

dommel loungeset

Speciaal voor deze avond is er een bijzonder arrangement samengesteld, uw eigen loungeset.
In de unieke setting aan de oevers van de Dommel in Eindhoven kunt u samen met uw gasten vanuit uw eigen loungeset genieten van dit concert. En terwijl u geniet van de muziek, worden doorlopend de lekkerste hapjes en drankjes geserveerd. Dat is muziekbeleving in optima forma.

Wilt u er graag bij zijn op 2 juni?
Reserveer dan nu uw eigen loungeset (8 personen) voor € 995. Met uw reservering bezorgt u uw gasten niet alleen een onvergetelijke avond, maar steunt u tevens de stichting Muziek op de Dommel. En omdat wij uw steun zo waarderen, ontvangt u van ons de unieke muzieknootspeld die speciaal voor Muziek op de Dommel ontworpen is.
Voor meer informatie / reservering download de brochure  en/of neem contact op met Greetje van Beers via greetje [@] muziekopdedommel.nl.
U kunt ook altijd contact opnemen met Pieter Hermans via dit formulier.

Wij hopen van harte dat U er bij bent op 2 juni!

katya dommel jan vayne dommel

[here-maps center=”51.4459|5.48181″ zoom=”14″ map_mode=”map.normal” width=”100%” height=”300px” template=”fixed” theme=”dark” place_1=”51.44652855324287|5.483236935195919|John F. Kennedylaan 2, 5612 AB Eindhoven|”]

Leave a Reply