Nooit eerder kwamen thema’s als Converging Media, 3D Publishing en Augmented Media op zo’n unieke manier samen

Lange tijd heeft de media-industrie gedacht dat de overgang naar nieuwe media wel zou overwaaien. Dat bleek echter niet te gebeuren, wat intussen al veel teweeg heeft gebracht voor vele media-spelers. Terwijl veel bedrijven druk bezig zijn met innoveren, razen de nieuwe ontwikkelingen alweer voorbij. Kortom, de mediarevolutie is in volle gang. En de tijd om aan te haken wordt steeds korter!
Om de media industrie en marketeers in één keer wakker te schudden organiseert Jakajima voor het eerst een unieke mix van congressen:

  • Converging Media Conference
  • Augmented Media Conference
  • 3D Publishing Conference (’s werelds eerste congres dat gewijd is aan dit onderwerp!)

Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden en kansen voor u als media professional? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze unieke combinatie van congressen bij te wonen. Deelnemers kunnen veel nieuwe kennis opdoen, het netwerk vergroten en geïnspireerd raken door andere mediaprofessionals. En dat is de basis voor innovatie; nieuwe samenwerkingen, business en projecten. De congressen zullen plaatsvinden op 27 maart, in B.Amsterdam.

Het Converging Media Conference – dat in 2010 als e-Reading Event begon en dit jaar voor de 6e keer wordt georganiseerd – heeft altijd voorop gelopen met vernieuwende thema’s en grensverleggende inzichten. Ook deze editie komen verschillende onderwerpen aan bod die nieuw zijn voor velen in de media industrie, zoals gamification, open source content en content marketing.

‘s Werelds eerste editie van 3D Publishing Conference is volledig gericht op het uitgeven van 3D Printing content, en alle facetten die daarbij horen. Aanwezigen krijgen tijdens dit congres een uniek inzicht in hoe zij hun media-ervaring op gebied van redactie/curatie ook kunnen gaan omzetten naar 3D content.

Het aantal toepassingen van Augmented Reality gaat veel verder dan alleen de tablet en smartphone toepassingen die ons intussen bekend zijn. De eerste editie van het internationale Augmented Media Conference gaat daar dieper op in, en zal een breed inzicht geven in de mogelijkheden van AR voor media en marketing professionals.

Een keur aan (inter)nationale sprekers zal hun visie delen, en zal laten zien waar nieuwe kansen en mogelijkheden liggen. Zie voor een actueel overzicht van de sprekers:

Converging Media Conference, http://www.convergingmedia.eu/seminar/
Augmented Media Conference, http://augmentingmedia.com/conference/
3D Publishing Conference, http://www.3dpublishingconference.com/program/

Blijf up-to-date van het laatste media nieuws via @mediaconverging of @mediaaugmented of @3dprintingevent op Twitter.

Over Jakajima

Jakajima is matchmaker voor innovators in de high tech industrie, variërend van 3D Printing tot Internet of Things, van Drones tot Health Tech en van Intelligent Sensor Networks tot Experience Design. Jakajima organiseert activiteiten en conferenties die innovators vanuit verschillende waardeketens en professies samenbrengen, met als doel het creëren van nieuwe partnerschappen, producten en/of diensten.

Op www.jakajima.eu  staat een actueel overzicht van de congressen / events die Jakajima organiseert.

Leave a Reply